Makelaar Evelijn Lap

Makelaar Evelijn Lap

Bel of WhatsApp 0652502858 of e-mail naar evelijnlap@remax.nl

Makelaar Evelijn Lap is een echte ondernemer die u bijstaat van begin tot einde van de koop- of het aankooptraject.

Perfect geregeld

De eerste jaren bij RE/MAX heeft Evelijn Lap gewerkt als assistent makelaar. Evelijn: “In mijn begintijd heb ik het vak leren kennen en veel werkervaring opgedaan. Nu ben ik als zelfstandig makelaar aan de slag. Als ondernemer heb ik zelf de verantwoording voor mijn successen. Ik ben dan ook vanaf het eerste vrijblijvende gesprek tot en met de overdracht het aanspreekpunt van mijn relaties. Zodat ik zeker weet dat het hele traject tot in de kleinste details perfect is geregeld.”

Frisse kijk op het makelaarsvak

Evelijn is een verrijking voor RE/MAX Connect. Met haar frisse blik is ze altijd op zoek naar innovatieve verkoopmethodes, alternatieven en trends op het gebied van makelen in onroerend goed. Met haar secure en precieze wijze van werken is uw grootste bezit daarom bij Evelijn in goede handen!

Altijd beschikbaar

“Ik sta graag klaar om relaties te begeleiden bij het aankopen of verkopen van een woning. Voor mij staat service, vertrouwen en klantvriendelijkheid voorop. Relaties kunnen altijd op mij terugvallen. En als ze een vraag hebben dan ben ik 7 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en in de avonduren.”

Bekijk het woningaanbod van Evelijn Lap

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Evelijn Lap. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0652502858 of e-mail naar evelijnlap@remax.nl

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Evelijn Lap:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven