Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Sorteer op
 • Duiker 104 te Grootebroek

  Zeer goed mee samengewerkt

  Zeer goed mee samengewerkt, had goede ideeën voor ons en konden haar altijd bellen of appen ook in de weekenden.

  Lees verder

 • Dam 26 te Grootebroek

  We zijn keurig begeleid bij het verkopen van ons oude huis

  We zijn keurig begeleid bij het verkopen van ons oude huis! En meteen ook goed geholpen met nazorg met de nieuwe kopers.

  Lees verder

 • Boerhaavestraat 8 te Bovenkarspel

  Alles verliep in overleg wat wij ook fijn vonden

  Contact met Jolanda Keijzer verliep erg prettig. Er is veel tijd gestoken in de bezichtigingen, voor zover dit mogelijk is qua drukte op de huizenmarkt. Alles verliep in overleg wat wij ook fijn vonden. Wij werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bezichtigingen en dat vonden wij erg fijn. Het blijft namelijk een spannende periode.

  Lees verder

 • Cole Porterhof 11 te Hoorn

  Goed begeleid tijdens de hele traject van de verkoop

  Zeer vriendelijke, toegankelijke makelaar. Goede service, altijd bereikbaar! Goed begeleid tijdens de hele traject van de verkoop.

  Lees verder

 • Gemaal 10 te Grootebroek

  24/7 kunnen wij contact zoeken en ze reageert vrijwel direct

  Wij zijn heel blij met onze makelaar. 24/7 kunnen wij contact zoeken en ze reageert vrijwel direct. Veel vragen komen tenslotte op als je 's avonds op de bank zit of in het weekend. Jolanda is altijd bereikbaar. Dat vonden wij heel fijn. Ze doet de bezichtigingen ook eventueel 's avonds of in het weekend. Maar dat is er bij ons niet van gekomen. De eerste bezichtigers werden ook de kopers van o...

  Lees verder

 • Habijt 87 te Grootebroek

  Jolanda is een geweldige makelaar

  Jolanda is een geweldige makelaar. Het contact verliep goed en fijn. Ze is altijd bereikbaar, is duidelijk en helder. Wij zijn erg tevreden.

  Lees verder

Naar boven