Makelaar Elwin Houwen

Makelaar Elwin Houwen

Bel of WhatsApp 06-11055091 of e-mail naar elwinhouwen@remax.nl

Elwin Houwen is een makelaar die staat voor echte service en 200% aandacht. Als zelfstandig professional loopt hij net even een stapje harder.

Belangrijkste beslissing

Elwin: “Hoort u dat niet iets te vaak? Dat de makelaar van uw vriend of familielid eigenlijk net een stapje te weinig heeft gezet voor zijn opdrachtgever? En dat die opdrachtgever baalt, omdat hij of zij gewoon wat meer had verwacht, had gehoopt? Bij RE/MAX is iedere makelaar zelfstandig en loopt daarom net dat stapje harder! Omdat we ons realiseren dat ons dagelijks werk voor u waarschijnlijk de belangrijkste beslissing in u leven betekent. Niet alleen de aan- of verkoop van uw huis, maar vooral van uw thuis.”

Succesvolle verkoop

RE/MAX makelaar Elwin Houwen werkt met een duidelijke verkoopstrategie en up-tot-date marketinginstrumenten. Met zijn jarenlange staat van dienst, goede naam en met aantoonbare resultaten in het verleden maakt hij van de verkoop van uw woning een succesvol traject. Hierbij staat een persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid en rechtstreeks communicatie hoog in het vaandel. Uiteraard is Elwin 7 dagen per week bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend!

Kwalitatief hoogwaardige taxaties

Elwin is als taxateur ingeschreven bij het NRVT onder nummer RT202389362 in zowel de Kamer Wonen alsmede de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. U kunt dus zowel voor taxatie (-rapporten) van particuliere woningbouw als voor taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed bij hem terecht.

Bekijk het woningaanbod van Elwin Houwen

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Elwin Houwen. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-11055091 of e-mail naar elwinhouwen@remax.nl

Register Makelaars/Taxateurs NRVT register RT 202389362 - Vastgoedcert register: V132457176   

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Elwin Houwen:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven