Team Han van Wijk

Team Han van Wijk

Bel of WhatApp 0651353726 of e-mail naar hanvanwijk@remax.nl

Han van Wijk en Jacqueline van Wijk vormen samen een makelaarsteam bij RE/MAX Connect. Ze zijn beide Register Makelaars/Taxateur en 4 keer gekozen tot makelaar van het jaar.

Persoonlijk proces

Het team van Han en Jacqueline van Wijk heeft inmiddels al ruim 1.250 woningen verkocht en kan zich buigen over een ruime ervaring in de makelaardij. Han: ”Bij RE/MAX makelaars kunnen wij perfect, al meer dan 17 jaar, als zelfstandig makelaar actief zijn en heerlijk commercieel slagvaardig optreden. Het aan- en verkopen van woningen heeft alles te maken met de wijze waarop je omgaat met je klanten. Het is voor iedere betrokkene een persoonlijk proces met emotionele en rationele aspecten. Voor ons zijn het met name deze facetten die het makelaarsvak zo boeiend en uitdagend maakt.”

Blije gezichten 

Jacqueline: ”Voor ons is de grootste beloning bij een geslaagde transactie simpel de blije gezichten van zowel de verkopers als de kopers. Samen met Monique Uiterwijk behartigen wij de belangen van onze klanten voor zowel de aankoop als de verkoop van objecten. Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling, of om nader te informeren over onze aankoopbegeleiding of NWWI taxaties. Ook ’s avonds en in de weekenden.”

Werkwijze

De werkwijze van team Han en Jacqueline van Wijk bestaat uit:

  • Doe-maar-gewoon houding
  • Eerlijk zaken doen 
  • Nakomen van afspraken 
  • Betrokkenheid 
  • 7 Dagen per week 1 aanspreekpunt
  • 7 Dagen per week bezichtigingen
  • Op een actieve wijze uw belangen behartigen
  • Gratis uitgebreide Youtube Video presentatie en Matterport 3D presentatie van uw woning
  • Innovatieve verkoopmethodes 

Presentatie

Een van de expertises van Han en Jacqueline is videopresentatie. Met sterke, professionele films zetten ze diverse woningen sterk in de markt. De films worden getoond op Facebook, Youtube en vele andere kanalen om een zo groot mogelijk bereik te bieden voor het object. Met succes. Inmiddels hebben vele huizen op basis van de videopresentaties een nieuwe eigenaar gevonden. Nieuw zijn ook de Matterport presentaties die zij maken! Met deze interactieve 3D videopresentatie kunt u een woning op virtuele wijze bekijken. Dit kan ook met een VR bril voor de ultieme beleving!
U krijgt bij iedere bezichtiging met Team Han van Wijk als enige makelaardij in West Friesland een gratis VR bril mee. Op deze wijze kunt u thuis de bezichtiging ook nog eens Vitual Reality vanaf de bank of luie stoel ervaren.

Verkoop, aankoop en taxaties 

Bij team Han van Wijk bent u in vertrouwde handen voor de verkoop van uw woning. Maar ook voor de aankoopbegeleiding van uw droomhuis bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een taxatie nodig van uw woning voor de financiering van de door u aangekochte nieuwe woning of heeft u een taxatierapport voor bijvoorbeeld een verbouwing van uw huis nodig? Team Han van Wijk kan u snel van dienst zijn!

Volg het team

Han en Jacqueline zijn altijd telefonisch bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Bekijk ook de promotiefilm op www.hanvanwijk.tv en volg ze op Facebook voor onze laatste nieuws, tips en woningen die nog niet op internet staan. Bekijk ook www.makelaareuropa.nl voor bemiddeling in buitenlands onroerend goed.

Team Han van Wijk

Actief en gedreven

Uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk

Bekijk het woningaanbod van Team Han van Wijk

Volg hier de blogs van Han van Wijk

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Han van Wijk. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0651353726 of e-mail naar hanvanwijk@remax.nl

Team Han en Jacqueline van Wijk Register Makelaars/Taxateurs NRVT register RT 467493881 en RT 373584437 - SCM register: 14R1810SCVM - Vastgoedcert register: V827593771

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Team Han van Wijk:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven