Makelaar Wesley Boode

Makelaar Wesley Boode

Bel of WhatsApp 06-51969548 of e-mail naar wesleyboode@remax.nl

Wesley Boode is een gedreven makelaar die de verwachtingen van zijn klanten telkens weer overtreft. Hij weet als geen ander hoe belangrijk een ‘thuis’ is en zorgt er dan ook voor dat de aankoop of verkoop tot in de puntjes is geregeld.

Een thuis kopen of verkopen

Wesley: “Een huis kopen of verkopen is een belangrijke beslissing. Ik help u daar graag bij.
Want een woning is zoveel meer dan bakstenen en cement. Het is een plaats waar mensen thuis komen. Waar ze met vrienden aan tafel gaan of waar kinderen kunnen opgroeien. Dat verdient de grootst mogelijke zorg.”

Stap harder lopen

“De kernwoorden van mijn bemiddeling en die mij omschrijven als makelaar zijn: Persoonlijk, gedreven, oprecht geïnteresseerd, no nonsens, eerlijk en recht door zee. Ik kom mijn afspraken na en wil altijd een stap harder lopen om, niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen.”

RE/MAX organisatie

“Ik kan dit doen omdat ik bij RE/MAX Connect over de tools en de middelen beschik waarmee ik dit waar kan maken. Ik kan altijd rekenen op de jarenlange expertise van mijn collega’s en de RE/MAX organisatie. Deze bestaat niet voor niets al 50 jaar als de grootste makelaarsorganisatie ter wereld.”

Beste resultaat

“Wilt u van A t/m Z ontzorgt worden én persoonlijk contact houden met één aanspreekpunt? Laten we dan de handen ineenslaan voor het beste aan of verkoopresultaat!

Uiteraard ben ik voor mijn klanten 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, mail en Whatsapp.”

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Wesley Boode. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-51969548 of e-mail naar wesleyboode@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Wesley Boode:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven