Hypotheekadvies

De beste deal voor de laagste woonlasten

Wanneer u een huis op het oog heeft helpen we u ook graag bij het kiezen van een passende hypotheek. Ook daarvoor hebben we de juiste expertise in huis.

Alle factoren

Bij de keuze van een hypotheek nemen we een aantal afwegingen met u door. Niet alleen uw huidige situatie. Maar ook factoren zoals rente, inkomen, uw gezinssituatie en fiscale regelingen. Om een juiste keuze te maken uit alle hypotheekvormen- en voorwaarden, is een goed hypotheekadvies onontbeerlijk. Onze hypotheekexperts helpen u daarbij. Zij hebben goede ingangen bij diverse hypotheekverstrekkers en zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt.

Complete woonservice

Ons hypotheekadvies is een van de onderdelen van onze complete woonservice. Naast hypotheken bieden wij ook verzekeringen, schilder- en klusdiensten, interieuradvies, keukens en energiediensten. Daarmee kunt u al uw woonzaken bij ons onderbrengen. En bent u verzekerd van onbezorgd wonen.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over ons hypotheekadvies? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw hypotheek. Bel 0228-351835, 072-5720066 of e-mail naar info@makelaars-van-connect.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven