Onze 10 zekerheden

Waar staan we als makelaarskantoor voor?

Graag laten wij u weten wat onze kernwaarden zijn en waar onze passie ligt! Om een goed beeld te schetsen van wat u van ons mag verwachten geven wij u 10 zekerheden.

1 De klant staat centraal

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wat verwacht u van een makelaar? Wat kan er wel en wat kan er niet? U krijgt altijd 1ste klas begeleiding. Bij ons wordt dienstverlening met hoofdletters geschreven. Iedere makelaar bij ons is zelfstandig ondernemer. U heeft dus altijd met de eigenaar van de makelaardij te maken!

2 Eerlijk en integer zaken doen

Het zou zo natuurlijk moeten zijn. Eerlijk en integer handelen. Helaas is de werkelijkheid anders. Eigen belang, schending van rechten, onwaarheden verspreiden, foutieve voorstelling van zaken, voorkeursbehandelingen het is helaas aan de orde van de dag. Wij vinden dit verwerpelijk en onwenselijk. Daarom hebben wij onze Code of Ethics ontwikkeld. Onze standaard gaat verder dan de normale consumenten voorwaarden waar een bij een branchevereniging aangesloten makelaar naar moet handelen. Wij stellen daarom de norm naar boven bij!

3 Nakomen van afspraken, doe maar gewoon houding

Het nakomen van afspraken is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Zowel in daad als in het woord. No nonsense, nuchterheid en toewijding staan bij ons hoog in het vaandel.

4 Betrokkenheid

Onze makelaars begrijpen wat het is en hoe het voelt om een woning te verkopen of aan te kopen. Spannende processen waarbij onzekerheden en veel vragen om de hoek komen kijken. Wij begrijpen dat als geen ander. Onze professionaliteit, maar bovenal onze betrokkenheid, begeleiden u in dit traject. Wij zijn betrokken bij één van de meest belangrijkste evenementen in iemands leven. En daar zijn wij ons van bewust! 

5 Eén aanspreekpunt 24/7

Natuurlijk wordt dezelfde dag contact met u als opdrachtgever, maar ook met de kandidaat koper, opgenomen wanneer daar om wordt verzocht. Dat vinden wij gewoon. De uitspraak 24/7 is snel gezegd, wij maken het ook waar!

6 Bezichtigingen en afspraken 7 dagen per week

Wanneer heeft u behoefte aan een afspraak om de verkoopmogelijkheden te bespreken? Wilt u de waarde van uw woning weten? Wanneer wilt u een woning bezichtigen? Heeft u geen tijd? Wij begrijpen dat. Wij maken daarom altijd tijd voor u!

7 Kennis en kwaliteit

Onze Makelaars, Kandidaat Makelaars-Taxateurs en Register Makelaar-Taxateurs staan garant voor de kennis en kwaliteit welke benodigd is voor de dienstverlening aan u. De (verplichte) permanente educatie en (internationale) trainingen, workshops en conventies zorgen ervoor dat we altijd up to date, vooruitstrevend en innovatief zijn!

8 Creativiteit

In de concurrerende markt waar wij als makelaars actief zijn is creativiteit super belangrijk! Trendsettend in plaats van trendvolgend. We waren als voorbeeld de 1ste makelaardij met woningvideo’s op grote schaal. Wij zijn bekend als de enige makelaardij met onze 06-nummers prominent op onze “Te Koop” borden. Wij willen namelijk graag ’s avonds en in het weekend worden gebeld door potentiële klanten! Wij schrikken er niet van om ons hoofd boven het maaiveld uit te steken.

9 Muliti media campagnes

De wereld om ons heen verandert snel. Wat nu “in” of “hot” is, is morgen weer “uit” of “passé“. Hoe ga je als makelaarskantoor hier mee om? Wij zijn gespecialiseerd in het uitstippelen van de juiste marketingcampagnes voor uw woning. Multi media is hier de key factor. Platforms als Google, YouTube, FaceBook, Instagram. Het zijn voor onze normale aandachtsgebieden. Belangrijke vraag hierbij is altijd, wat werkt wel en wat werkt niet? Door onze internationale roots en contacten zijn we ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied.

10 In het verleden behaalde resultaten bieden wél garantie voor in de toekomst

Wij staan anders in de markt. De klant staat centraal, eerlijk en integer, doe maar gewoon, betrokkenheid, 24/7, kennis en kwaliteit, creatief en vooruitstrevend en bovenal werken we allemaal als zelfstandig ondernemer. Wij zijn trots op ons werk en ons vak! We love it!

Maak een afspraak 

Wilt u meer informatie over ons makelaarskantoor? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel 0228-351835, 072-5720066 of e-mail naar info@makelaars-van-connect.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven