Makelaar Daan Happe

Makelaar Daan Happe

Bel of WhatsApp 0613045153 of e-mail naar daanhappe@remax.nl

Daan Happe is een makelaar die houdt van eerlijkheid en openheid. Samen met een doe maar normaal mentaliteit en zijn brede kennis van de omgeving in de kop van Noord Holland is Daan ook de juiste persoon die altijd voor u klaar staat en u van het juiste advies en hulp kan voorzien.

Kop van Noord-Holland

Daan is geboren en getogen in Heerhugowaard. Daarom is Daan zeer goed op de hoogte van al het moois dat Heerhugowaard te bieden heeft. Vanuit Heerhugowaard heeft Daan tijdens zijn loopbaan de kop van Noord Holland leren kennen. Van Enkhuizen tot Bergen en van Bergen tot Den Oever zijn er weinig plekjes waar Daan nog niet is geweest. Kortom: Daan is geheel op de hoogte van wat er allemaal in de Kop speelt.

Zelfstandig maar toch georganiseerd

Daan hecht er grote waarde aan om zelfstandig te kunnen werken vanuit een gedegen organisatie. Dat heeft hij gevonden binnen RE/MAX Connect. Hier kan hij zelfstandig ondernemen en toch verbonden zijn aan een wereldspeler binnen de vastgoedwereld. De marketingondersteuning, de jaren lange expertise en de juiste RE/MAX collega-makelaars geven dat extra zetje om succesvol te kunnen zijn.

Wat kunt u van Daan verwachten?

Zoals u hebt kunnen lezen is Daan een nuchtere en zelfstandig ondernemer die het beste met u voor heeft. Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Er komt veel bij kijken en u weet wellicht niet waar u moet beginnen of wat er allemaal op u af komt. Hij neemt u graag bij de hand tijdens het gehele aan- of verkoopproces en neemt daar alle tijd voor. U kunt gerust contact met hem opnemen voor een gratis waardebepaling of een geheel vrijblijvend advies gesprek.

Bereikbaar

Daan is zeven dagen per week bereikbaar per telefoon en via de mail. Mails, WhatsApp berichten en voicemailberichten worden altijd dezelfde dag beantwoord.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Daan Happe. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0613045153 of e-mail naar daanhappe@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Daan Happe:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven