Scroll naar inhoud
Contact

Makelaar Diana van Graven

Bel of WhatsApp 06-22202145 of e-mail naar dianavangraven@remax.nl

Diana van Graven is een gedreven, nuchtere makelaar die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ze biedt een professionele service voor aankoop en verkoop van divers vastgoed.

Ook 's avonds en zaterdags

Diana: “Ik sta voor mijn relaties klaar om te begeleiden bij aankoop of verkoop van een woning. Ik heb mij bij RE/MAX Connect als zelfstandig makelaar aangesloten, omdat voor mij service en klantvriendelijkheid voorop staan. Dit houdt in dat ik niet alleen overdag, maar ook 's avonds en op zaterdag beschikbaar ben voor afspraken, vragen en bezichtigingen. Bij de aankoop of verkoop van een woning ben ik vanaf het eerste vrijblijvende gesprek tot de overdracht bij de notaris het aanspreekpunt voor mijn relaties.”

Langdurige relatie

“Bij RE/MAX Connect werken we niet pandgericht, maar klantgericht. Dit omdat wij graag een langdurige relatie aangaan. Daarom stel ik, samen met de verkoper, een plan op om dé koper te vinden die bij de woning past. Voor kopers probeer ik hun droomhuis te vinden.”

Bekijk het woningaanbod van Diana van Graven

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Diana van Graven. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-22202145, kantoornummer 0228-351829 of e-mail naar dianavangraven@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven