Makelaar Jolanda Keijzer

Makelaar Jolanda Keijzer

Bel of WhatsApp 0643120822 of e-mail naar jolandakeijzer@remax.nl

Jolanda Keijzer is sinds april 2010 werkzaam als makelaar bij RE/MAX Connect in Bovenkarspel. Zij is een makelaar met passie die staat voor een actieve en persoonlijke benadering van de huizenmarkt en haar klanten. 

Afspraak is afspraak

Jolanda: “De kernwoorden van het RE/MAX concept zijn betrokkenheid, passie voor het makelen, hart voor de klant, één aanspreekpunt, 7 dagen per week beschikbaar, 7 dagen per week bezichtigingen, eerlijk zakendoen, afspraak is afspraak, no cure no pay en actieve en innovatieve verkoopmethodes.”

Voordelen RE/MAX

"Als RE/MAX makelaar ben ik zelfstandig ondernemer en dus verantwoordelijk voor mijn eigen succes. Daarnaast profiteert de RE/MAX-makelaar van een fantastisch verkoopapparaat, de know-how en ervaring van collega’s, de kopers-database en veel meer voordelen.”

Altijd bereikbaar

“Ik kom graag langs voor een gratis waardebepaling van een huis of om klanten nader te informeren over mijn aankoopbegeleiding voor hun nieuwe woonstek. Als persoonlijke RE/MAX-makelaar wil ik graag veel tijd en energie steken in mijn klanten. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend.”

Bekijk het woningaanbod van Jolanda Keijzer

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Jolanda Keijzer. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0643120822 of e-mail naar jolandakeijzer@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Jolanda Keijzer:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven