Makelaar Leo van Klingeren

Makelaar Leo van Klingeren

Bel of WhatsApp 06-36256322 of e-mail naar leovanklingeren@remax.nl

Het doel van makelaar Leo van Klingeren is ontzorgen bij de aankoop of verkoop van uw woning en een zo goed mogelijk resultaat behalen. Hij heeft een transparante manier van werken en streeft naar een duurzame relatie met zijn klanten.

Even voorstellen

Mijn naam is Leo van Klingeren. Het is een eer om u te mogen begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning. Voor velen is dit het meest kostbare en belangrijkste bezit. Want een huis heeft behalve een economische waarde vooral ook een emotionele waarde. Daar ga ik als makelaar respectvol en vakkundig mee om. Ik ben zeven dagen per week, ook in de avonduren, beschikbaar voor mijn klanten.

Organisatie en structuur

Ik heb mij aangesloten bij RE/MAX Connect omdat RE/MAX wereldwijd de grootste organisatie is in de vastgoedwereld. Doordat ik aangesloten ben bij RE/MAX ben ik uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk. Ik ben uw schakel tussen de aan- en verkopende partij en zorg voor structuur en helderheid tijdens dit proces. Ik denk altijd in mogelijkheden en oplossingen en voeg de daad bij het woord. Zo ben ik graag de fundering waar u op kunt bouwen.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Leo van Klingeren. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-36256322 of e-mail naar leovanklingeren@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven