Scroll naar inhoud
Contact

Makelaar Tim Kugelmann

Bel of WhatsApp 06-53231995 of e-mail naar timkugelmann@remax.nl

Tim Kugelmann is onze 'Vliegende Makelaar’. Door zijn opmerkelijke manier van presenteren is hij verkozen tot de ‘Leukste makelaar van Nederland’.

Afspraak is afspraak

Tim: “Ik heb veel ervaring met vastgoed en bied mijn expertise graag aan. Verkopen en adviseren zit in mijn bloed. Als aankoopmakelaar heb ik al vele klanten geholpen en als verkoopmakelaar heb ik ook mijn sporen verdiend. Ik bepaal gratis de waarde van een woning en mijn rondleidingen doe ik op mijn eigen speciale manier. Afspraak is afspraak is daarbij mijn motto.”

Unieke presentatie

Mijn unieke manier van presenteren en verkopen is de Nederlandse pers ook opgevallen. SBS6 Hart van Nederland, RTL nieuws, Pauw en diverse radiostations, maar ook Linda en Libelle hebben hier aandacht aan besteed. Trots ben ik op de titel "Leukste makelaar van Nederland", die toegekend werd door UpcomingNL."

Unieke aanpak

“In mijn vrije tijd ben ik piloot en vlieg ik regelmatig over de Noord-Hollandse velden. Altijd leuk om woningen vanuit de lucht te zien. In de lucht boven de wijken en woningen waar ik mijn verkoopobjecten heb komen altijd mijn marketingplannen naar boven. Iedere woning heeft zo zijn eigen en unieke aanpak nodig. 

Anders werken is goed voor u!

"Door mijn opvallende manier van werken en creativiteit zal ik een optimaal resultaat voor u bereiken. Met zaken anders aan te vliegen en uw belang centraal te stellen ben ik u graag van dienst!"

Bekijk het woningaanbod van Tim Kugelmann

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Tim Kugelmann. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-53231995 of e-mail naar timkugelmann@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven