Scroll naar inhoud
Makelaar Yvonne van der Jagt

Makelaar Yvonne van der Jagt

Bel of WhatsApp 0621425957 of e-mail naar yvonnevanderjagt@remax.nl

Het motto van makelaar Yvonne van der Jagt is ‘Doe maar gewoon, gewoon doen!’ Ze heeft een transparante manier van werken en bouwt aan prettige relaties met haar klanten. 

Meest kostbare bezit

Yvonne: “Het is prachtig het vertrouwen te krijgen om iemands meest kostbare bezit te mogen verkopen of aankopen. Een huis heeft economische waarde, maar vooral ook emotionele waarde en daar ga ik in mijn werk als makelaar respectvol en vakkundig mee om. Onder het motto 'Doe maar gewoon, gewoon doen!' doe ik mijn werk en ben ik zeven dagen per week, ook in de avonduren, beschikbaar voor mijn klanten.”

“Bij RE/MAX Connect werk ik, als zelfstandig ondernemer, gedreven en ben ik gericht op een prettige relatie met mijn klanten. En gericht op het resultaat, namelijk de verkoop of aankoop van de woning. Mijn werkwijze is transparant. Op elk moment van het proces hou ik mijn klanten op de hoogte. Ik denk altijd in mogelijkheden en oplossingen en voeg de daad bij het woord. Het resultaat telt en daar werk ik volgens een afgestemd plan naar toe.” 

Persoonlijke begeleiding

“Ik begeleid persoonlijk het verkoop- of aankoopproces van de woning van begin tot eind. Dus vanaf de eerste kennismaking tot en met het zetten van de handtekening bij de verkoop of aankoop van het huis.”

Bekijk het woningaanbod van Yvonne van der Jagt

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Neem dan contact op met Yvonne van der Jagt. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0621425957 of e-mail naar yvonnevanderjagt@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Yvonne van der Jagt:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven