Lutjebroek

Lutjebroek

Dorps wonen in een karakteristiek polderdorp

Het dorpse karakter maakt van Lutjebroek een onweerstaanbare woonlocatie. Ontdek de authentieke charme van dit typische polderdorp.  

Aantrekkelijke prijzen

Lutjebroek is een dorp in de West-Friese gemeente Stedebroec. De prijzen zijn nog aantrekkelijk en de woningen zijn deels authentiek met veel ruimte voor nieuwbouw. Het dorp heeft een eigen lagere school. Voor middelbaar onderwijs kunnen uw kinderen terecht in Grootebroek op het Martinus College. Dit is een kleinschalige scholengemeenschap met VMBO, MAVO, HAVO, atheneum en gymnasium. Het RSG Enkhuizen biedt MBO tl, HAVO, atheneum en tweetalig onderwijs.

In de buurt

De grote eyecatcher in Lutjebroek is café “De Paus” met een enorme vlag die van ver in de omgeving is te zien. Verder ligt het dicht bij het natuurgebied De Weelen. En jaarlijks staat het dorp op zijn kop door de bekende Lutjebroeker Kermis. Ook heeft Lutjebroek een aantal verenigingen, gevestigd in dorpshuis de Wurf. Sportverenigingen vindt u in de nabijgelegen dorpen.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Lutjebroek? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor Lutjebroek.

Naar boven