Onze voordelen

Ontdek de grote voordelen van RE/MAX Connect

RE/MAX Connect biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn wij toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden u een aantal unieke voordelen.

Zelfstandige makelaars

Ons kantoor bestaat uit zelfstandige makelaars. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben onze makelaars zich aangesloten bij RE/MAX. IIn Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor. Deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat onze makelaars altijd scherp zijn op hun service en kennis.

Kennis van de gemeente

Locatie speelt een grote rol in de koop of verkoop van een woning. Daarom hebben wij een uitgebreide kennis van diverse gemeenten. Hierdoor krijgt u antwoorden op vragen als:

 • Hoe zit het met het vaarwater in deze gemeente?
 • Wat voor recreatieve mogelijkheid zijn er in de buurt?
 • Hoe zit het met openbaar vervoer?
 • Heb je in een gebied een parkeervergunning nodig?
 • Wat voor scholen zijn er in de omgeving?
 • Heb je een vergunning nodig als je iets wilt verbouwen in of aan het huis?

Voor deze en vele andere typische gemeente-onderwerpen kunnen we u direct informeren. 

Kracht van de groep

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 124.000 makelaars. In onze gemeenten werken we met zelfstandige makelaars voor verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goed. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw woning of een scherpe onderhandeling bij de aankoop van een woning. Lees meer over RE/MAX

No Cure, No Pay

We doen er alles aan om u optimaal te helpen. Dat doen we op No Cure, No Pay basis. Dus mocht het onverhoopt niet lukken om u van dienst te zijn, dan betaalt u niets. Wij rekenen geen courtage als we uw huis niet hebben verkocht. Wel zo eerlijk. Het enige waar wij een klein bedrag voor rekenen, zijn de reclamemiddelen die we inzetten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Korte lijnen 

We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons netwerk, zijn we in staat om snel te schakelen met u en andere betrokken partijen. Iedere makelaar bij RE/MAX Connect is zelfstandig ondernemer. U heeft dus altijd met de eigenaar van de makelaardij te maken! 

Wereldwijd netwerk 

Wij maken deel uit van RE/MAX, een wereldwijd netwerk. Dit is handig bijvoorbeeld voor expats die hier een woning zoeken. Zoekt u zelf een woning in het buitenland? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk naar een geschikte collega die u hier op een hoogwaardig niveau in zal begeleiden. 

Promotiemiddelen 

We hebben tegenwoordig een groot aanbod van promotiekanalen. En daar maken we volop gebruik van om uw woning optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van flyers, folders, huis-aan-huis kranten, social media, nieuwsbrieven, Funda, YouTube, Google Adwords, Facebook advertenties, het internationale netwerk van RE/MAX en optimale online vindbaarheid van uw woning.

Up-to-date 

Onze makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Want het is absoluut van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt.

Keurmerken en certificaten

RE/MAX Connect is erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) Taxateursunie, SCVMNRVT en VBO Makelaar. U bent in goede handen bij uw RE/MAX makelaar.

Ervaren makelaars 

U heeft altijd contact met een makelaar. Van het begin tot het eind is het de makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. We zijn het grootste makelaarskantoor in de regio met specialisten op het gebied van aankoopverkoopverhuur en taxatie.

Altijd bereikbaar 

Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Omdat wij lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn 24/7 bereikbaar. Uiteraard kunnen afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden. Wij vinden dat normaal. 

Kortom, daarom RE/MAX Connect

Onze klanten kiezen voor:

 • Diepgaande kennis en grote ervaring met de lokale huizenmarkt
 • Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • No Cure, No Pay
 • Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
 • Optimaal bereik van uw woning, nationaal en internationaal
 • Korte verkooptijd
 • Up-to-date kennis
 • Alle onroerend goed service onder 1 dak
 • Keurmerken en certificaten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van RE/MAX Connect? Neem contact met ons op. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaars en diensten. Bel 0228-351835, 072-5720066 of e-mail naar info@makelaars-van-connect.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven