Welkom bij RE/MAX

De grootste makelaarsorganisatie ter wereld

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 124.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al meer dan 40 jaar. Deze formule houdt in dat een lokale makelaar zich aansluit bij RE/MAX en hierdoor tegen voordelige tarieven optimale diensten verleent. Voor u betekent dat een ideale combinatie van internationale expertise en lokale kennis van de woningmarkt.

Optimale promotie

U bouwt een persoonlijke relatie op met uw makelaar. Een makelaar die zich dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, voor u inzet. Uw belang staat bij ons centraal. Dit motiveert ons om iedere dag weer scherp te zijn en een stapje harder te lopen dan de traditionele makelaar.  

Anders dan een traditionele makelaar

Het belangrijkste verschil is eigenlijk heel simpel. Anders dan een kantoor met makelaars in loondienst bestaat een RE/MAX kantoor uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn. Onder het motto “samen sta je sterker” hebben deze makelaars zich aangesloten bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor en bieden zij ondersteuning aan de makelaars.

Alleen de in alle opzichte kwalitatief beste makelaars zijn het waard om RE/MAX makelaar te zijn! 

RE/MAX is marktleider, de meeste woningen de meeste kijkers!

Hier ontbreekt informatie van een externe website

Om uw cookievoorkeuren te respecteren kunnen we de informatie die op deze plek getoond moet worden niet laten zien. U kunt er voor kiezen om alsnog cookies te accepteren, de content op het externe platform te bekijken of niets te doen.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van het wereldwijde RE/MAX en onze lokale aanpak? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsservices. Bel 0228-351835, 072-5720066 of e-mail naar info@makelaars-van-connect.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven