RE/MAX 50 jaar!

Onze moederorganisatie RE/MAX is 50 jaar! Wij zijn er trots op dit lustrum te mogen vieren en willen dit jaar dan ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Grootste makelaarsorganisatie

50 jaar geleden startten Dave en Gail Liniger met RE/MAX in Denver, Colorado. Zij hadden een duidelijke visie: het beste model voor de beste makelaars in de makelaardij. Nu, 50 jaar later, is RE/MAX actief in meer dan 110 landen en zijn we met 140.000 makelaars de grootste makelaarsorganisatie in de woningmarkt. Ook in Nederland staat RE/MAX er beter voor dan ooit: afgelopen jaar zijn we opnieuw gegroeid in marktaandeel en transacties (afgelopen 8 jaar met 26% of meer) en verwachten dat dit jaar zeker weer te doen.

Kennis en kunde

De woningmarkt is momenteel turbulenter dan ooit, met alle dynamiek en veranderingen die er plaatsvinden. Een moment waarop iedere consument veel vragen heeft en er kansen zijn op de woningmarkt die alleen met het juiste advies zijn te realiseren. Wij zien dit moment dan ook als de ultieme gelegenheid om onze kennis en kunde optimaal in te zetten. Daar is onze makelaarsorganisatie niet voor niets 50 jaar mee geworden!

Lees ook:
RE/MAX Connect door de tijd heen als innovatieve makelaardij
Is het kantelmoment in de woningmarkt aangebroken?
Wat te doen bij machtsmisbruik door makelaars?
Bel voor gratis advies over diverse woningzaken
Onze 10 zekerheden: hier staan wij voor
Al onze blogs

Meer weten?

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van een huis in West-FrieslandMaak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. Bel 0228-351835, 072-5720066 of kom langs in ons kantoor in Bovenkarspel of Heerhugowaard

Naar boven